Modüler Sağlık tespitler ve cevaplar

Değerli Allianz Acenteleri ,

Modüler Sağlık Sigortası süreçlerimizi hızlandırmak, iyileştirmek, geliştirmek için yönetime geldiğimiz dönemden bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları ve sonuçlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Asiad olarak Ocak/2016 bülteninde de belirtmiş olduğumuz ilk çalışmamız olan otorizasyon süreçlerinin hızlandırılması, kolaylaştırılması için şirket yetkililerine sunmuş olduğumuz tespitlerin ilk aşaması tamamlanmak üzeredir. Taleplerimiz ve şirketten gelen cevapların detaylarına aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.
Ayrıca Mart ayında Allianz yetkilileriyle  yapılan Sağlık komite toplantısına ASİAD'ı temsilen 3 Allianz Acentesi - 1 Yapı Kredi kökenli Allianz Acentesi olmak üzere 4 kişi ile katılarak;3 saat süren yoğun ve verimli bir komite toplantısı yaptık. İş süreçlerimizi rahatlatacağını umduğumuz taleplerimizin Mart-Nisan aylarında başlamak üzere aşamalı olarak devreye alınacağı bilgisini aldık. Yine bu toplantıya giderken siz değerli acentelerimizden komitem@acentem.org.tr mail adresimize gönderdiğiniz sorunlar, yaptığımız komite toplantılarında elde ettiğimiz çalışmaları sizinle paylaştığımız gibi şirket yetkililerimize ilettik. Bu tespit ve taleplerle ilgili de çalışmalar başlatılmıştır. Tabii ki bu dökümlerin dışında da başka var olan ve hepimizi  ilgilendiren daha bir çok soru ve sorun hakkında son derece verimli bir komite toplantısı yapmış olmaktan gurur duyuyoruz. 2.Tespit dosyamızla ilgili şirket yetkililerinden gelecek cevapları da sizlerle ayrıca paylaşacağız .
Derneğimize göstermiş olduğunuz inanç, destek ve katkılarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz.

moduler-saglik-asiad-tespitler-1-cevaplar

asiad-saglik-calistayi-tespitler-2


Saygılarımızla,

Hüseyin DURU                          Yasemin AKGÜL
Başkan                                        Genel Sekreter

14.03.2016