ASİAD & LİV HOSPİTAL İşbirliğiyle ASİAD Üyelerine Özel Avantajlar

Değerli ASİAD Üyeleri;

 

ASİAD olarak LİV Hospital ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucu ASİAD üyelerine ve sigortalılarına sunacakları özel hizmetler hakkında detayları sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Gerek sizin gerek müşterinizin LİV Hospital de istifade edebileceğiniz avantajlar için anlaşmalarımızı yaptık.Bu sadece üyelerimize mahsus olup işlemlerde her hangi bir sıkıntı olduğu sürece ASİAD ve LİV yetkilileri size destek olacağız.

Güzel günler ve güzel haberlerde buluşmak üzere

Sevgi ve Saygılarımızla

 

ASİAD Yönetim Kurulu

 

 

1.    ASİAD Üyelerine ve müşterilerine Özel müşteri hizmetleri temsilcisi olarak ; VIP misafirlerinizde VIP Misafir Hizmetleri Sorumlusu Sn Ufuk Ekinci destek verecektir.

Ufuk Hanım’ın iletişim bilgileri:

Ufuk Ekinci  E-mail: ufuk.ekinci@livhospital.com.tr 

Tel no:0530 662 78 61


2.    ASİAD üyeleri tarafından yönlendirilecek  VIP hastalara suit oda organizasyonunda öncelik imkanı sunulacaktır. Koordinasyon için  Ufuk Hanım yardımcı olacaktır.

 

Ufuk Hanım’ın iletişim bilgileri:

Ufuk Ekinci  E-mail: ufuk.ekinci@livhospital.com.tr 

Tel no:0530 662 78 61

 

3.    Her türlü tıbbi branşla ilgili sorularınızda LİV hekimleriyle koordinasyon sağlanacaktır. Konuyla ilgili koordinasyonu

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi  Sn Ümit Güneş (0530 173 07 19) umit.gunes@livhospital.com.tr yürütecektir.

 

4.    ASİAD Üyesi Acentelerin; tüm sigortalıları için randevu önceliğinde

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi  Sn Ümit Güneş  (0530 173 07 19)   umit.gunes@livhospital.com.tr üzerinden size yardımcı olunacaktır.

 

5.  ASİAD Üyesi Acentelerin yönlendireceği  Allianz Sigorta sağlık poliçesi dışındaki elementer poliçe sahibi müşterilerinize ve Allianz Sigorta poliçe sahibi kişilerin 1.derece bakmakla yükümlü oldukları yakınlarına Allianz Sigorta anlaşma fiyatları konusunda

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi  Sn Ümit Güneş (0530 173 07 19) umit.gunes@livhospital.com.tr sizlere destek olacaktır.

 

6.    ASİAD üyelerine ve özel müşterilerine taleplerini iletmeleri kaydıyla düzenli olarak Liv dergisi gönderimi yapılacaktır.Talepleriniz için

 Kurumsal İletişim Sorumlusu Eylem Sultan Gökalp (0530 174 34 40)  eylem.gokalp@livhospital.com.tr  ‘e ulaşabilirsiniz.

 

24.06.2016