2015-2017 Hüseyin Duru

Değerli ASİAD Üyesi Meslektaşlarım;

 

Bildiğiniz gibi Kasım 2015 Kongresinde ASİAD’ın yeni yönetimine talip olduk ve demokratik haklarını özgürce kullanarak Genel Kurula katılan ve şahsımla beraber yönetimde ki arkadaşlarıma güvenerek destek olan siz değerli üyelerimiz sayesinde bu gün burada çalışmakta ve hepimizin geleceği adına sağlam adımlar atmaktayız. Öncelikle desteklerinizden dolayışahsım ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarım adına sizlere teşekkürü bir borç bilirim.

Asiad’da ki başarılarını takip ettiğim sevgili arkadaşım ve değerli meslektaşım Suat Rona ve yönetim kurulunda görev yapmış tüm ekip arkadaşlarından taşıması zor bir bayrak teslim aldık. Geçmişte ki başarıları arttırarak; desteğinizle çoğalarak ve Asiad’ın gücüne güç katarak 2 yıl boyunca çalışıp bizden sonra ki yönetime aynı huzurla görevi teslim etmeye kararlıyız. Bilmenizi isterim ki kararlılığımızda ki en büyük motivasyon sebebimiz siz değerli üyelerimizin desteğidir.

İlk günden beri birlik ve beraberliğin gücünden; sevgi ve hoşgörüden; hiçbir ayrım yapmadan tüm acentelerimizin ve şirketimizin çıkar ve menfaatleri için büyük bir heyecanla hizmet vermekten bahsetmekteyiz. Seçimden bu yana geçmiş dönem çalışanlarına,  genel kurul seçimlerine, şahsıma ve şimdi ki yönetime bir çok mesnetsiz suçlama yapıldı. Buna rağmen söylemlerimiz değişmedi.  Şahsımın ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarımın en büyük arzusu ve çabası tüm Allianz Acentelerinin birlik ve beraberliğini pekiştirmek; büyük, küçük, tekli, çoklu, Yapı Kredi kökenli ayrımı yapmadan hizmet vermektir. Yönetimde olduğumuz sürece ASİAD’ın kapıları bu suçlamaları yapan arkadaşlarımız dahil tüm Allianz acentelerimize sonuna kadar açıktır ve açık kalacaktır. Görevde olduğumuz süre zarfında acentelerin  sorunlarının çözülmesi için Sivil Toplum Kuruluşlarıyla beraber hareket ederek gerekli tüm adımları atıp sorunların ve çözümlerin takipçisi olacağımızdan şüpheniz olmasın.Amacımız Sözde değil özde; gözde değil gönülde olmaktır. 

Önümüzde ki 2 yılın Başarıyla, sağlıkla ve en önemlisi çoğalarak büyüyen siz değerli üyelerimizle beraberce geçmesini diliyorum.

 

 

Bölüşürsek tok oluruz. 

Bölünürsek yok oluruz. 

 

 

Saygılarımla

 

 

ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı

 

Hüseyin DURU

07.01.2016

BAŞKANLARIN YAZILARI

Başlık Tarih
2011-2015 Suat Rona 22.10.2011
2015-2017 Hüseyin Duru 07.01.2016
2017 - 2021 Veysel Eren 31.10.2018
Öznur ŞENGÜL 17.11.2021